Pomoč in informacije

Kakšna je cena oglaševanja na eNajdi ?

Oglaševanje je BREZPLAČNO ZA FIZIČNE IN PRAVNE OSEBE. Število oglasov ni omejeno (enaki oglasi se ne smejo ponavljati).

Ali se moram pred oddajo oglasa registrirati?

Kako najlažje oddam oglas?

Na voljo imate več možnosti:

  • Če na strani niste registrirani, enostavno kliknite "Objava oglasa", vpišite oglas in po želji dodajte fotografije. Na koncu boste vpisali le želeno uporabniško ime in geslo. Z njima boste lahko oglas urejali ali izbrisali, istočasno pa boste pridobili vse lastnosti registriranega uporabnika.
  • Če ste že registrirani, se lahko prijavite pred vpisom oglasa, lahko pa uporabniško ime in geslo vpišete tudi na koncu postopka.

Kako najdem želeni oglas?

Na voljo imate več možnosti:

  • Najlažji način je uporaba "hitrega iskanja". V iskalnik na vrhu spletne strani vpišite kaj iščete. Na ta način boste našli tudi oglase, ki niso uvrščeni v pravilno kategorijo. "Hitro iskanje" omogoča nekatere dodatne možnosti (skanje določena kategorije, iskanje samo po naslovu ali tudi po opisu).
  • "Napredno iskanje" ponuja še dodatno selekcioniranje rezultatov (po ceni, lokaciji,...)
  • Če veste, po kateri kategoriji morate iskati, se lahko pomikate po kategorijah na levi strani. V tem primeru ne boste videli oglasov, ki niso uvrščeni v pravilno kategorijo.

Ali lahko shranim oglase, da jih pogledam kasneje?

Da, oglase lahko znotraj eNajdi shranite med "priljubljene" tako, da znotraj oglasa kliknete na povezavo "Dodaj k priljubljenim". Pred tem se morate prijaviti, saj boste seznam "priljubljenih oglasov" lahko videli znotraj funkcije "Moj račun".

Kaj storiti če sem pozabil-a geslo?

Najprej kliknite "Prijava" in pod obrazcem boste našli povezavo za pozabljeno geslo. Kliknite povezavo in v naslednjem oknu vpišite vaš elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji. Na ta naslov vam bomo poslali geslo.

Ne morem oddati oglasa. Kaj storiti?

Vaša težava je najverjetneje to, da uporabljate starejši brskalnik, ki ne omogoča Java Script ali pa je le ta izklopljen. Svetujemo, da v tem primeru zamenjate brskalnik ali posodobite trenutno različico. Brskalnik je program s katerim brskate po internetu npr.: Mozilla Firefox, Google Crome, Internet Explorer,...